OM MINE MALERIER

Anne M. Lystad


Personlig coach (NLP Master)

Billedskaper


Psykiatrisk sykepleier

Forfatter


E-post: anne.m.lystad@gmail.com   Mobil: +47 416 76 448


OM MINE MALERIER


18/5-2020


Jeg har alltid drømt om å male bilder og har flere ganger startet på både kurs og male-tegne prosjekter, som aldri ble fullført. En god kunstnerisk forsmak fikk jeg i1992 da jeg hadde suksess med å lage hekseøredobber i fimoleire. Jeg solgte hundrevis sammen med en hekseideologi som jeg skrev.


Senere har det blitt bokskriving og lite maling, men etter at jeg ble pensjonist har jeg startet opp igjen. I 2018 forsøkte jeg meg på egen hånd, men fant fort ut at jeg trengte opplæring.Jeg startet derfor på nettkurs hos Kristin Brå Oksavik*, noe jeg fortsatt holder på med. Jeg har også deltatt på nettkurs med Art by Lena Andersen(LenaA) og ArtbyhegeK.


Jeg er medlem av Oslo Malerklubb.


Jeg bruker mest akrylmaling, men også mixed media som består av b.l.a. tekstilherder, voks, sandpasta og andre typer pasta, stoneart, (pappmache) flytende farger og pigmenter.Av alle ulike teknikker er jeg spesielt glad i papirteknikken. Jeg legger på spesialpapir eller silkepapir på våt maling for å få effekter. Deretter bruker jeg av og til rester av papiret til å enten å lime, eller male inn i malerier.


Jeg ønsker først og fremst å skape vakre bilder med glød og mystikk, drømmer og fantasier. Jeg skulle ha hatt utstilling i juni 2020. Denne måtte dessverre avlyses pga Corona.
*Kristin Brå Oksavik er utdannet dataingeniør, og har jobbet i Norsk og internasjonal IT bransje og jobbet som headhunter, leder og coach i ulike konsulentselskaper. De siste 15 årene i kombinasjon med sin kunst. Hun har holdt utstillinger i inn og utland og er innkjøpt av ulike institusjoner. De siste årene har over 30 000 lært hennes unike teknikker og det har forandret livet til mange lærevillige og kreative elever.